Glassfasader og vinduer

Sagstuen har lang erfaring med å produsere glassfasader ved bruk av WICTEC-systemet - et av Europas ledende byggesystem i glass og aluminium - fra WICONA. Systemet gir nesten ubegrenset rom for kreative og tekniske løsninger. WICTEC er utviklet for stabil, tett og sikker oppbygging av alle forekommende selvbærende fasadetyper som glassfasader, glasstak, curtainwall-fasader og helglassfasader. Fasadematerialer som glass, naturstein og metallkassetter kan integreres i våre fasadesystemer og i Apollotech leverer vi fasader og vinduer med integrerte solceller. 

WICONA bruker Circal-legering i sin aluminium, som gir svært lavt karbonfotavtrykk.

WICTEC står for ubegrensede muligheter, opimal fleksibilitet, teknisk funksjonalitet og høyeste produktkvalitet. WICTEC kan enkelt kombineers med WICONAs øvrige byggesystem for vinduer og alle typer dører (autodører, foldedører, enfløyet eller tofløyet dører). Systemet har et stort antall muligheter for overflatebehandling som bla. pulverlakkering og anodisering.

WICTEC fasade- og glasstaksystem er testet og godkjent for skandinaviske byggenormer og oppfyller alle gjeldende krav på bæreevne, funksjon, tetthet og isolering. Aluminiumskonstruksjonen gir et sterkt, lett og værbestandig fasadesystem med optimal totaløkonomi. WICONAs forsknings- og utviklingssenter i Tyskland står for kontinuerlig produktutvikling og systemoptimering.

Se også våre andre BIPV-løsninger:

Powerrail balkongrekkverk

Spesial-konstruksjoner

Baldakiner og  lameller

Takanlegg

Glasstak